Различни видове цветя, които да използвате при украсата на сватбена торта

0

Цветята са по същество най-традиционните видове блатове на глазирани торти. Използват се различни видове цветя. Позволете ми да споделя няколко от тях.

Royal Icing изсъхва в твърдо състояние и се използва за много декорации като маргаритки, рози, теменужки, теменужки и др. Royal Icing е годен за консумация и прилича на бонбон. Дизайните на цветя обикновено се правят чрез намазване на маслен крем в рози или цветя със или без листа.

Gumpaste се използва най-добре, когато искате много твърди дизайни на цветя и други декоративни елементи. Това е захарно тесто, което може да се разточи и оформи в стилни цветя. Тези цветарски консумативи са може би най-реалистичните и могат да се изработят на клечки за зъби или флорална тел в цветни аранжировки. Подредбите от гъмпасте са особено зашеметяващи топери за торта, които могат да се пазят като спомен за години напред. Те могат да бъдат направени предварително, да се оставят да изсъхнат на въздух и да се съхраняват в отворен съд на всяко хладно и сухо място, докато не ги поставите върху сватбената торта. Въпреки че тези дизайни са изключително красиви, трябва да планирате да плащате на пекарни и домашни декоратори на торти допълнително за тях поради времето, необходимо за направата на всяко цвете от дъвка.

Свежите дизайни могат да бъдат пълнени, като цветове от тиква, след което да се пържат или да се използват в ястия за пържене. Безопасни за консумация цветя могат да бъдат кристализирани; замразени в кубчета лед и включени в напитки; направени на желета и конфитюри; използвани за приготвяне на чайове или вина; смляно и добавено към сирене за мазане, билкови масла, палачинки, палачинки и вафли. Много цветя могат да се използват за приготвяне на оцет за готвене, маринати или дресинги за салата. Ядливите цветя могат да се използват пресни като украса или като основна част от ястие, например салата. Когато украсявате сватбена торта, някои могат да направят голям спрей отгоре и/или да разпръснат листенца около ресните на сватбената чиния за прекрасен последен щрих. Можете да намерите много страхотни идеи на уебсайта на Cake Central. Имат хиляди страхотни идеи за украса на торти.

Свежите цветя са много популярни и изящни, но някои могат да бъдат опасни, ако бъдат изядени. Бъдете внимателни, когато решавате за видовете дизайни на цветя в аранжировките за вашата торта. Използвайте тези, които не са пръскани с пестициди (или съберете от двора си такива, които са органични и естествени). Има различни начини за украса с ядливи дизайни на цветя: Сглобете големи аранжировки тип корсаж, които лесно се поставят върху сватбената торта, когато бъдат доставени. Друг начин е да изрежете дизайни на зеленина и цветя точно преди сватбата и да ги поставите върху масата около сватбената торта. Или поръсете няколко листенца около ресните на платото за торта за зашеметяващ завършек, когато тортата се сервира.

Използването на свежи цветя също предполага, че се срещате с цветаря и разговаряте за времето за доставка. Не е възможно с транспортирането на торти да поставите цветя преди сервиране, когато имате събитие. Сватбената торта обикновено се приготвя сутринта на сватбата, независимо дали приемът е тази вечер. Дизайните на цветята трябва да са свежи и студени, когато подреждате сватбената торта. Повечето високо ценени цветари са свикнали да вземат под внимание нуждите от свежи цветя, положени върху тортата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *