Fietsen minder belasten met elektrische fietsen

0

We weten allemaal dat fietsen een geweldige manier is om fit te blijven, maar die eerste paar weken om weer te beginnen met fietsen en andere sportieve activiteiten kunnen ontmoedigend zijn.

Elektrische fietsen zijn een geweldig alternatief voor traditionele fietsen en bieden net genoeg ondersteuning om u die heuvel op te krijgen of om het zweet op afstand te houden terwijl u elke ochtend pendelt.

Bevrijd je benen met elektrisch fietsen

5x lease elektrische fiets bieden u het vertrouwen om te fietsen, met motoren die u helpen bij het trappen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u niet fit genoeg bent om de rit te voltooien.

Het is een bevrijdende manier van fietsen, zelfs als u probeert uw conditie te verbeteren. Het assortiment elektrische fietsen dat nu online beschikbaar is, is er om u ondersteuning te bieden, hoeveel is precies aan u, dus trappen is niet langer een zware strijd en u kunt uitrusten wanneer u denkt dat u er genoeg van heeft.

De voordelen van elektrisch fietsen

Elektrisch fietsen heeft gezondheids- en gebruiksvoordelen. Wat de gezondheid betreft, is fietsen een geweldige oefening om gewichtsverlies aan te moedigen zonder uw gewrichten te belasten – een groot pluspunt voor fietsers met artritis. Het is een plezierige sport, waarbij er endorfine vrijkomt die je een goed gevoel geeft en het risico op hartaandoeningen en diabetes type II vermindert en je heupen soepel houdt! Perfect als je je niet meer zo sterk voelt als vroeger.

Elektrisch fietsen is tegenwoordig een van de gezondste manieren om je te verplaatsen. Het is ook een zeer zuinige vorm van vervoer. Er is geen licentie vereist. U hoeft geen wegenbelasting te betalen en u verbruikt geen brandstof, dus u draagt ook uw steentje bij aan het behoud van de planeet.

Stelt u zich eens voor, geen APK, geen belasting- of benzinekosten en een fittere, gezondere u.

Hoe werken elektrische fietsen?

Elektrische fietsen gebruiken een oplaadbare batterij die een kleine elektromotor aandrijft om je te helpen trappen wanneer je dat nodig hebt. Sommige werken met een pedaalsensor die bepaalt hoeveel hulp je nodig hebt op basis van de inspanning die je levert, terwijl andere een gashendel op het stuur hebben, zoals op een motorfiets, zodat je precies kunt beslissen wanneer je de hulp van de motor nodig hebt.

Dit is allemaal goed nieuws als u van tijd tot tijd wat boodschappen de heuvel op wilt dragen of als u er cool en verzameld op uw bestemming moet aankomen.

Elektrische fietsen zijn fietsen en zijn als zodanig beperkt tot een maximale snelheid van 24 km/u met draaiende motor en een gemiddeld vermogen van 200W.

Prijzen en beschikbaarheid van elektrische fietsen

Een van de beste modellen elektrische fietsen op de markt wordt momenteel online aangeboden voor slechts £ 549,99 in plaats van de adviesprijs van £ 699,99. Het heet de Electro-City en is vergelijkbaar met de ‘Powacycle’ Puma. Deze elektrische fiets is een lichtgewicht, opvouwbare elektrische fiets met hoge specificaties – compact en betaalbaar – en u kunt uw bestelling online plaatsen om deze zomer klaar te zijn om te rijden.

Met zijn zes versnellingen en een gashendel met draaigreep geeft de Electro-City jou de controle. Hij weegt 17,8 kg en brengt je tot 26 mijl met zacht trappen. Perfect voor woon-werkverkeer!

Als je op zoek bent naar wat meer vermogen, dan is de Power-City V2 elektrische fiets iets voor jou. Hij heeft een krachtige batterij om je verder te brengen op vol gas (topsnelheid 25 km/uur) en kan worden neergeklapt tot een nette en opgeruimde 850 mm x 410 mm x 800 mm! Het wordt momenteel online aangeboden voor £ 599,99 in plaats van de adviesprijs van £ 799,99! Maar haast je, want dit ‘compacte’ aanbod slinkt blijkbaar snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *