Open een coffeeshop – 4 cruciale stappen die u moet nemen om uw coffeeshop tot een succes te maken

0

 

De wereld beleeft een nieuwe romantische ervaring met koffie. Het drankje heeft zo’n grote aantrekkingskracht dat velen zweren dat ze hun dag niet kunnen beginnen zonder een mok vers gezette koffie. De liefde zit zo diep geworteld dat je het idee hebt gekoesterd om een coffeeshop te beginnen. Een coffeeshop openen heeft zo zijn eigen beloningen. Onder hen kun je je eigen tijd indelen, veel verschillende mensen ontmoeten en praten en je baas zijn. Voordat u echter een coffeeshop opent, zijn er essentiële 5 stappen die u moet uitvoeren om uw succes te garanderen.

Stap 1: Begrijp uw doelmarkt
Dit is het meest onderbelichte aspect van het starten van uw coffeeshop. Veel mensen haasten zich er halsoverkop in om er later spijt van te krijgen als ze gedwongen worden de winkel te sluiten. Uw klantenkring zal verschillende eetbehoeften hebben op verschillende tijdstippen van de dag of zelfs dag van het jaar. Als ze haast hebben, nemen ze genoegen met fastfood of een snelle kop coffeeshop den haag. Er zijn gelegenheden waarbij de klanten een leuke plek willen vinden om te dineren, maar niet te luxe. Misschien hebben ze al een favoriet restaurant om hun verjaardagen of speciale jubilea te vieren.

U moet bepalen waar u past in deze drukke markt. In kan worden bepaald door een paar factoren. De eerste is je persoonlijkheid. Ga je graag met mensen om of werk je graag rustig op de achtergrond? Heb je de creatieve geest om je eten en drinken aan te passen aan de constant veranderende smaak van de consument of houd je dingen liever hetzelfde om de consistentie te behouden?

De laatste stap is om te begrijpen waar de eisen liggen. Elke niche heeft zijn eigen markt. U moet begrijpen hoe groot het is door de kooppatronen van de consument te bestuderen. De eenvoudigste manier om dit te doen is door de concurrenten te bestuderen. Als er veel concurrenten op de markt zijn, betekent dit dat het product wordt verkocht en moet u bepalen of er nog een speler kan zijn. Om dit te begrijpen, moet u de demografie, inkomensniveaus en smaakvoorkeur bestuderen.

Stap 2: Kom met uw Unique Selling Proposition (USP)
Als je de uitdrukking “Als je er absoluut van de ene op de andere dag moet zijn” hoort, welk bedrijfsmerk roept dat dan in je op? Zoals veel mensen zult u denken aan FedEx. Dit is een voorbeeld van USP op het werk. USP is de essentie van uw producten of diensten die u aanbiedt. Het kan worden gebruikt als een overtuigende kop om uw klanten aan te trekken waar u voor staat.

Er zijn twee manieren om je USP te vinden. De eerste is om naar uw klanten te kijken om te bepalen wat u goed doet dat niet kan worden gerepliceerd door uw concurrenten. Ten tweede moet u bepalen wat uw concurrent niet doet en proberen een zinvolle manier te bedenken om uw klanten van dienst te zijn. Vergeet niet dat uw USP iets belangrijks moet betekenen voor uw klanten en niet alleen een slogan als “Onze klant is nr. 1”.

Stap 3: Stel een businessplan voor een coffeeshop op
Bijna 95% van de nieuwe startups mislukt vanwege een gebrek aan planning. Dit komt doordat de coffeeshophouders geen duidelijk beeld hebben van waar ze naartoe willen met hun bedrijf. Als ze moeilijkheden ondervinden, weten ze niet wat ze moeten doen en het duurde niet lang of ze hadden het opgegeven. Dat is de reden waarom je een goed businessplan voor een coffeeshop moet opstellen, net zoals de grote bedrijven dat doen

In lekentaal is een businessplan een stuk papier waarop staat waar je naartoe wilt en hoe je van plan bent daar naartoe te gaan. Er zijn veel meer specifieke dingen die je samen moet opnemen. Deze omvatten kwalitatieve en kwantitatieve factoren. De kwalitatieve factoren die moeten worden behandeld, zijn onder meer uw doelmarkt en uw doelmarktaandeel, uw USP, behoeften aan coffeeshopapparatuur en uw marketingplannen. De kwantitatieve factoren zijn uw financiële plan coffeeshop. Dit zijn de maandelijkse kasstroomprognoses voor omzet en bedrijfskosten.

Een goed businessplan fungeert als uw kompas in uw tijd van twijfel. Het is ook een essentieel document om uw bankier en investeerders te laten zien dat u heeft nagedacht over uw zakelijke koers.

Stap 4: De juiste locatie kiezen
Een ideale locatie voor een coffeeshop is in de buurt van een kruispunt met veel verkeer. Idealiter moet het in de buurt van een transportknooppunt zijn. De volgende beste optie is de loopafstand van deze hubs. Een gebied met veel kantoorgebouwen is ook prachtig. Dit betekent dat er veel eisen worden gesteld door de werkende bevolking. Ze hebben een plek nodig om te eten en te ontspannen tijdens hun pauzes. Een winkel in een druk winkelcentrum is ook uitstekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *