Redenen waarom vrouwelijke coaches moeite hebben om hun gelddoelen te bereiken

0

 

1. Dat zou nooit kunnen gebeuren voor mij:

Een van de redenen dat vrouwelijke coaches worstelen met het bereiken van hun gelddoelen, is omdat ze de mentaliteit heeft dat het nooit voor haar zou kunnen gebeuren. Dus ze neemt het bereiken van haar financiële doelen niet eens serieus. Ze beschouwt haar coachingpraktijk gewoon als iets dat ze doet zonder de verwachting dat het financieel goed zal gaan. Ze verwacht niet dat ze een goed inkomen zal verdienen door te doen wat ze graag doet. Maar diep van binnen kan ze een heimelijk verlangen hebben om haar gewenste inkomen te manifesteren, zodat ze meer vrijheid kan hebben, een groter verschil kan maken en goede doelen kan steunen die haar dierbaar zijn en meer kan doen voor haar gezin.

Als u onder deze categorie valt, moet u stoppen met denken dat het bereiken van uw gelddoelen niet voor u kan gebeuren. Als het voor iemand anders kan gebeuren, kan het ook voor jou gebeuren. Maar één ding is zeker, als je blijft denken dat het voor jou nooit zal gebeuren, dan zal het waarschijnlijk ook niet gebeuren.

2. Ik voel me niet authentiek als ik de wens heb om financieel voorspoedig te zijn:

Een andere reden waarom vrouwen coach moeite hebben met het bereiken van hun gelddoelen, is omdat ze zich niet authentiek voelt als ze nadenkt over haar echte gelddoelen. Dus telkens wanneer ze uitstapt om verder te gaan met iets doen om haar gelddoelen te bereiken, wordt ze aarzelend en trekt ze zich terug. Ze raadt zichzelf ten tweede en overtuigt zichzelf ervan dat het slecht of slecht is om het gewenste bedrag te verdienen. Of het zal ervoor zorgen dat ze eruitziet alsof het haar niets kan schelen om een verschil te maken. Helaas saboteert een vrouwelijke coach soms zelfs haar eigen vermogen om financieel te gedijen.

Als u onder deze categorie valt, beantwoord dan deze vragen. Als je een hart hebt om te dienen en een verschil te maken, hoeveel meer zou je dan kunnen doen als je je gelddoelen zou kunnen bereiken? Als je kon manifesteren wat je financieel verlangt, zou het dan de levens van anderen veranderen? Als u uw gelddoel nu op uw bankrekening had staan, zou u dan iemand anders kunnen helpen een doel of droom te bereiken? Meer dan waarschijnlijk heb je op al die vragen ja geantwoord. Wat ik bij de meeste vrouwelijke coaches heb gezien, is dat haar verlangen om haar gelddoelen te bereiken niet is om hebzuchtig te zijn, maar om op een grotere manier terug te kunnen geven.

Alleen omdat u uw gelddoelen bereikt, betekent niet dat u niet authentiek bent. Je bent de vriendelijke, zorgzame en echte vrouwelijke coach waarvoor je geboren bent, en geld is slechts een bijproduct van wat je doet. Je vertrouwt niet op geld en je wordt ook niet geregeerd door geld. Het gaat niet om het geld, het gaat om het veranderen van levens en de wereld en zolang je je motieven authentiek houdt, ben je in lijn met wat je aan de andere kant van je gelddoelen wilt zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *